«

»

Jun 04

David Rockefeller: Παραδεχόμαστε ότι προωθούμε την Νέα Τάξη Πραγμάτων, και είμαστε υπερήφανοι για αυτό!

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, περισσότεροι από εκατό από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη θα παρακολουθήσουν ένα μυστικό συνέδριο σε ένα ξενοδοχείο στο Chantilly της Virgina. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής και των επιχειρήσεων θα είναι εκεί. Το ξενοδοχείο πρόκειται να αποκλειστεί εντελώς και θα κατακλυστεί από ορδές ένοπλων φρουρών ασφαλείας που πολυβόλα. Το συνέδριο αυτό είναι τόσο σημαντικό που ακόμη και οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ φημολογείται ότι θα συμμετέχουν στην παροχή ασφάλειας. Αυτές οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα ετησίως από το 1954, αλλά επίσημα δεν υπάρχει καμία καταγραφή για το τι συμβαίνει σε αυτές και όλοι οι συμμετέχοντες έχουν ορκιστεί μυστικότητα. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτό το συνέδριο θα επηρεάσει τη ζωή κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στον πλανήτη. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών δεν έχει καμία ιδέα ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ θα συνεδριάσει περίπου 20 μίλια από την Ουάσιγκτον φέτος, επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες αγνοούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ σχεδόν εξ ολοκλήρου. Με βάση την κάλυψη που παίρνει από τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα έλεγε κανείς ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ένα μη-γεγονός. Αλλά αν κάποιοι από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη συγκεντρώνονται για να συζητήσουν για το μέλλον μας, δεν νομίζετε ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ θα έπρεπε να το καλύψουν;
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλώς μια “κοινωνική λέσχη” (σχ. ΚΟ: ή ένα απλό ‘think tank’ όπως την χαρακτήρισε η Διαμαντοπούλου. βλ. εδώ). Έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης του κόσμου από τότε που δημιουργήθηκε το 1954. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ βοήθησε στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συνέβαλε στη δημιουργία του ευρώ. Οι προσπάθειες αυτού του χρόνου φημολογείται ότι αποσκοπούν στο να σώσει το ευρώ.
Και λαμβάνοντας υπόψη τα μεγάλα ονόματα που εμφανίζονται σε αυτό το συνέδριο σε ετήσια βάση θα πίστευε κανείς ότι τα αμερικάνικα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχαν δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για αυτό. Δείτε παρακάτω ένα δείγμα από τα μεγάλα ονόματα που έχουν παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις της Bilderberg τα τελευταία χρόνια ….
Bill Clinton, George H.W. Bush, Prince Charles, David Cameron, Tony Blair, Henry Kissinger, Bill Gates, Angela Merkel, Ben Bernanke, Timothy Geithner, Rick Perry, David Rockefeller, Herman van Rompuy, Jean-Claude Trichet, Jeff Bezos, Chris R. Hughes, Eric Schmidt, Craig J. Mundie, Anders Fogh Rasmussen, Richard Perle, Paul Volcker, Lawrence Summers, Hillary Clinton και Joe Biden
Δεν είναι αρκετές οι διασημότητες για να τραβήξουν την προσοχή των μίντια;
Μια πλήρη λίστα των “επίσημων συμμετεχόντων” της Λέσχης Bilderberg από το προηγούμενο έτος μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Θα νόμιζε κανείς ότι αυτό θα ήταν μεγάλη είδηση.
Αλλά προφανώς υπάρχουν τόσα άλλα που συμβαίνουν στον κόσμο που δεν υπάρχει χώρος για να καλύψουν δημοσιογραφικά τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Για παράδειγμα, τώρα στο USA Today μπορείτε να βρείτε τίτλους ειδήσεων στην πρώτη σελίδα του στυλ …. «Τριλογίες ξεπηδούν από την ανάγνωση των καταλόγων», «Η ορθογραφία έχει ακόμη σημασία στην εποχή των γραπτών μηνυμάτων», «Πολλά καταστήματα προσθέτουν τώρα ένα παιχνίδι για ενήλικες».
Ίσως άλλες πηγές ειδήσεων να αναφέρουν πιο σημαντικές ειδήσεις.
Αλλά ίσως και όχι.
Το ίδιο συμβαίνει στην πρώτη σελίδα του CNN.

Συνέχεια ΕΔΩ!

Leave a Reply