«

»

May 29

Οι κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης και τα σχέδια για την διάλυση της Ελλάδας

Κινδυνολογία και τρομοκρατία 

Στο λεξικό Μπαμπινιώτη διαβάζουμε:

1.-Κινδυνολογία: Είναι όρος που αναφέρεται σκόπιμα σε υπαρκτούς ή ανύπαρκτους κινδύνους για εκφοβισμό ή αποτροπή από συγκεκριμένες επιλογές. (Εκλογές, κλπ.)

2.- Τρομοκρατία: Είναι σειρά ενεργειών για την επιβολή τρόμου και φόβου στο λαό, με την άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας, με σκοπό να οδηγήσει σε τρόπο διακυβερνήσεως του λαού από μικρή μειοψηφία, η οποία «έργω και λόγω», εφαρμόζει σκληρά μέτρα βίας.

Αυτές τις δύο μεθόδους εφαρμόζουν σήμερα οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα εδώ πολιτικά πιόνια τους, για να κερδίσουν τις εκλογές οι λεγόμενες μνημονιακές δυνάμεις του δικομματισμού (Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ), για να εφαρμόσουν τα μνημόνια, και να αρπάξουν- τα μεγάλα αφεντικά τους,- όλο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό σε ανθρωπιστική κρίση.

Για το σκοπό αυτό εφαρμόζουν πάσης φύσεως κινδυνολογία και τρομοκρατία επάνω στο εκλογικό σώμα της Ελλάδος. Οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη βάζουν το πιόνι τους, τη Καγκελάριο της Γερμανίας, να ζητήσει από τους εδώ αχυρανθρώπους, πολιτικά πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., να διενεργήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα στο Λαό, «Ευρώ ή Δραχμή» με σκοπό να κινδυνολογήσουν και τρομοκρατήσουν το Λαό, ώστε αυτός να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές τα κόμματα του μνημονίου, εκείνα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων τραπεζιτών της Ν.Τ.Π.

Επιτέλους Ελληνικέ Λαέ, τι άλλο πρέπει να πάθεις για να ξυπνήσεις;;

Σήμερα χιλιάδες συνταξιούχοι υπέστησαν τη νέα ψυχρολουσία με τη σφαγή των συντάξεων με αναδρομική ισχύ, μήνυμα για το τι έρχεται….
Σε έχουν τρελάνει με Ευρώ ή Δραχμή, με το έρχεται κομμουνισμός και καταστροφή, για να φοβηθείς και να ψηφίσεις τελικά το μνημόνιο στο όνομα των πολιτικών του επάρατου δικομματισμού.(Ν.Δ.&ΠΑΣΟΚ).

Τα σχέδια των ξένων ανθελληνικών κέντρων σε συνδυασμό με τα δύο μνημονιακά κόμματα των δοσιλόγων, δεν είναι τόσο τα οικονομικά αλλά είναι να σπείρουν το πανικό και τη διχόνοια, ώστε να αποδυναμωθεί ο κοινωνικός ιστός της χώρας και τελικά να οδηγηθούμε σε εθνικό διαμελισμό.

Υπενθυμίζω το 2006 επί Ν.Δ. έγινε νόμος για διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία όλης της Ελλάδος.
Ο Νόμος αυτός δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Εδώ αναφέρουμε σκέψεις διακεκριμένων οικονομολόγων που λένε,

Α) Ο φόβος για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα που καλλιεργούν οι αχυράνθρωποι πολιτικοί της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και τα ΜΜΕ, (μέσα-έξω),είναι ανυπόστατος, γιατί το εθνικό μας νόμισμα είναι η μόνη ελπίδα ανάκαμψης της οικονομίας.

Β) Το Ευρώ είναι πολύ ακριβό νόμισμα για τη κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, που δεν παράγει τίποτα. Το Ευρώ είναι νόμισμα για τη Γερμανική οικονομία, που έχει βαριά βιομηχανία, με εξαγωγές.

Με τις εξαγωγές και ισχυρό νόμισμα κερδίζει η Γερμανία, και άλλες Βιομηχανικές χώρες της Ε.Ε., ενώ εμείς πτωχεύουμε.

Γ) Στη δραχμή θέλουν να μας πάνε οι Κοσμοκράτορες δανειστές μας, αφού πρώτα μας εξαχρειώσουν, για να αγοράσουν την Ελλάδα και τον ορυκτό της πλούτο, για ένα κομμάτι ψωμί!!!

Δ) Οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη έκαναν την Ελλάδα οικονομικό νομισματικό πειραματόζωο, για τα πλανητικά τους σχέδια…….

Ε) Η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, με όργανα την Ε.Ε. και τους εδώ δοσίλογους και προδότες πολιτικούς, θέλει να διαλύσει την Ελλάδα σαν οργανωμένο κράτος, για να πετύχει τους Γεωπολιτικούς και Γεωστρατηγικούς σκοπούς, για την επικράτηση της παγκόσμιας
Σιωνιστικής Διακυβέρνησης και Δικτατορίας.

Γιαυτό τα παπαγαλάκια της Σιωνιστικής Ε.Ε. (Μέρκελ, Σόϊμπλε, Μπαρόζο, Όλι Ρεν, κλπ), εξαπολύουν κεραυνούς κάθε μέρα με όλα τα ΜΜΕ, ( SPIEGEL, FOCUS, TIMES, ECONOMIST, κ.λ.π.) κατά της Ελλάδος. To Γερμανικό FOCUS (Το δάκτυλο της Αφροδίτης),
κινδυνολογώντας, μέχρι εμφύλιο προβλέπει.

Τα εδώ προδοτικά μνημονιακά κόμματα Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ με σκοπό όπως κερδίσουν τις εκλογές και εφαρμόσουν το μνημόνιο Νο:2 που θα μας εξαθλιώσει, κινδυνολογούν και τρομοκρατούν το λαό λέγοντας,

Έρχεται κομμουνισμός, Ευρώ ή Δραχμή, δεν θα έχετε μισθούς και συντάξεις, θα πτωχεύσουμε, δεν θα έχετε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για επιβίωση, με τη δραχμή οι τιμές όλων των προϊόντων θα εκτιναχθούν στα ύψη, και άλλα πολλά.

Όμως φρόντισαν πρώτα να διαλύσουν τη Βιομηχανία και Γεωργία της Ελλάδος, και να κλέψουν τα δημόσια ταμεία, για να μας φέρουν στη σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση, γιαυτό τους αποκαλούμε προδότες και δοσίλογους. Εμείς πληρώναμε φόρους, και αυτοί κλέβανε!


Η Ελλάδα χρειάζεται εθνικό νόμισμα, όπως χρειάζεται εθνική εξωτερική πολιτική, και άμεσο εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Σήμερα ζούμε σε εποχή όπου γίνεται εκποίηση της Ελλάδας. Όλα αυτά ξεπερνιούνται με την άμεσο αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και την άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου σε συνεργασία με δυνάμεις εκτός του Σιωνιστικού δυτικού μπλόκ, αλλά το μυαλό των δοσιλόγων πολιτικών είναι κολλημένο στο «Ανήκομεν εις την Δύσην» στη Σιωνιστική Δύση, που μας κατάστρεψε. Όταν έχεις τέτοιους εταίρους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;;; Η Ελλάς ανήκει εκεί όπου την συμφέρει. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας από εδώ και εμπρός.

Μνημόνιο σημαίνει Γερμανική κατοχή!! Θα το δεχθείτε;;;

Μνημόνιο σημαίνει μισθοί-συντάξεις Αλβανίας-Βουλγαρίας!!!

Οι πολιτικοί του δικομματισμού έχουν ρίξει το σύνθημα, «Μνημόνιο ή Θάνατος.» Οι Δοσίλογοι, κλέφτες και προδότες πολιτικοί πήραν τα δάνεια, έφαγαν όλο το χρήμα, το έστειλαν στις τράπεζες των Κοσμοκρατόρων, και χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.

Εμείς πληρώνουμε όλα όσα αυτοί έκλεψαν.

Ετσι πολλές γενεές Ελλήνων θα είναι υπερχρεωμένες…εάν βεβαίως συνεχίσει να υπάρχει Ελλάς…

Συνέχεια ΕΔΩ

1 comment

  1. Μαρίνος

    δεν ειμαι κομουνιστης αλλα μου φαινεται οτι η Ελλαδα πρεπει να γινει κομουνιστικη χωρα και απευθειας αντισιωνιστικη οπως και η Β. Κορεα. Μπορει να εισαι σαν φυλακισμενος οταν εισαι υπο κομουνισμο, αλλα τουλαχιστον θα εχουν να φανε ολοι οι Ελληνες και δεν θα υπαρχει αυτη η διαφθορα !!

Leave a Reply