Ξενάγηση στην ιστοσελίδα!

Γενικές πληροφορίες και ξενάγηση


 

X – Files:

Η κατηγορία αυτή θα φιλοξενεί όλα τα περίεργα συμβάντα – εικόνες – βίντεο που κατά καιρούς έχουμε συγκεντρώσει. Η ανάρτησή τους πιθανόν να προκαλέσει χείμαρους καλοπροαίρετων ή κακοπροαίρετων συναισθημάτων. Βεβαίως η εμφάνισή τους εκ μέρους μας δεν αποτελεί στοιχείο πιστοποίησης γνησιότητας. Όμως η εκκεντρικότητα και η πλούσια ομορφιά του υλικού που θα παρουσιάζονται θα εξιτάρουν τον κάθε αναγνώστη/στρια και θα αποτελέσει αντικείμενο έντονου προβληματισμού και ελεύθερου σχολισμού.. Απολαύστε μαζί μας!

Κατηγορίες:

Επικαιρότητα, Ελληνική γλώσσα, Ελλήνων αρχαιολογία και άλλα! Αυτές είναι οι κατηγορίες όπου έχει κατανεμηθεί όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας μπορείτε να ξεκινήσετε από μια κατηγορία είτε από την μπάρα πλοήγησης στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας ή και από την πλαϊνή μπάρα εργαλείων όπου και αναφέρεται πόσες δημοσιεύσεις εμπεριέχει η κάθε κατηγορία. Μια δημοσίευση μπορεί να καταχωρηθεί σε δύο ή περισσότερες (σπάνια) κατηγορίες αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό. Δηλαδή κάποια βίντεο υπάρχουν μόνο στην επικαιρότητα και όχι στην κατηγορία βίντεο των οπτικοακουστικών. Στα οπτικοακουστικά – βίντεο τοποθετούμε αυτά που θεωρούμε ιδιαίτερα αξιόλογα και συνήθως μεγάλης διάρκειας βίντεο (πχ Ντοκυμαντέρ).

 

Στην κατηγορία “Τα χρυσά μας” είναι αυτά τα οποία θεωρούμε ιδιαίτερα αξιόλογα, ενδεχομένως αυτά να δημοσιεύονται και σε άλλες κατηγορίες!

 

Ετικέτες:

Χρήσιμες και αναπόσπαστο κομμάτι μιας ιστοσελίδας. Μπορούν να συνοδεύουν οποιοδήποτε άρθρο και επίσης κάθε άρθρο μπορεί να έχει παραπάνω από μία ετικέτες για εύκολη αναζήτηση του περιεχομένου που σας ενδιαφέρει. Δυστυχώς τα άρθρα από την παλαιά μας ιστοσελίδα δεν είναι προσαρμοσμένα στην χρήση ετικετών και άρα δεν συμπεριλαμβάνονται. Οι ετικέτες ανάλογα με το μέγεθός τους τόσα περισσότερα άρθρα περιέχουν. Εάν επιλέξετε μία από αυτές σας ανοίγει σε νέα σελίδα με τα άρθρα της συγκεκριμένης ετικέτας που επιλέξατε.

* Μπορείτε να δείτε το σύνολο των κατηγοριών και των ετικετών της ιστοσελίδας μας, πατώντας στο Sitemap!

Δημοφιλή άρθρα:

Σε αυτό το πλαίσιο καταγράφονται αυτόματα τα 10 πιο διαβασμένα άρθρα της νέας ιστοσελίδας μας. Είναι αυτόματο και γίνεται με βάση τις επισκέψεις στον server!

 

Πρόσφατα σχόλια:

Εδώ αναγράφονται τα πρόσφατα σχόλια από τα δημοσιεύματα.

 

Αρχείο:

Εδώ μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αρχείο καταχωρήσεων – δημοσιεύσεων της ιστοσελίδας μας. Απλά πατήστε και επιλέξτε μήνα!

 

Μέλη:

Αν σας αρέσει η ιστοσελίδα μας και οι καταχωρήσεις μας κάντε εγγραφή ορίστε δική σας φωτογραφία – όνομα λογαριασμού και αυτόματα θα εμφανίζεται το προφίλ που δημιουργήσατε στα σχόλια που κάνετε. Μπορεί να λαμβάνεται κάποια περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους διαχειριστές ενημερωτικά ή και για αλλαγές στην ιστοσελίδα. Τα μέλη ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε προσωπικό υλικό αποκλειστικής διάθεσης από τους διαχειριστές (όχι παράνομο – ούτε υβριστικό)!

 

Newsletter (Ο Μουσαίος στο mail σας):

Εγγραφείτε εδώ και θα λαμβάνεται καθημερινά ημερήσια αναφορά (newsletter) για τις δημοσιεύσεις που έλαβαν χώρα στην ιστοσελίδα μας

 

RSS – Η ροή ειδήσεων του Μουσαίου:

Ένας άλλος τρόπος για να βλέπετε τι έχει ανέβει σε όλη τη σελίδα είναι το RSS, ιδιαίτερα χρήσιμο για αυτούς που χρησιμοποιούν RSS viewers για να λαμβάνουν τις ενημερώσεις από τα διάφορα sites!

 

SOCIAL SITES:

Όλες οι δημοσιεύσεις ανεβαίνουν αυτόματα και στο λογαριασμό FACEBOOK αλλά και στο TWITTER για όσους τα προτιμούν – επισκεφτείτε μας επιλέγοντας το κοινωνικό δίκτυο που θέλετε επάνω αριστερά στο banner της σελίδας!

 

Παράκληση: Η κατασκευή της ιστοσελίδας www.mousaios.gr έγινε με επίπονη προσπάθεια και πολλές ώρες εργασίας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή εκ μέρους των διαχειριστών! Επίσης τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τους διαχειριστές (και δεν είναι λίγα) γιαυτό παρακαλείστε εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην ιστοσελίδα μας ή ανακαλύψετε κάποιο σφάλμα να μας το αναφέρεται αμέσως!

 

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και καλές πλοηγήσεις – εαν δεν το έχετε ήδη κάνει διαβάστε τους Όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας!