«

»

Oct 05

Ελληνας ομογενής ακαδημαϊκός υποψήφιος για την Βουλή των Λόρδων κατακεραυνώνει το Harvard και αποκαλεί «προδότη» και «καταζητούμενο» τον Γιώργο Παπανδρέου

Παρουσιάζω σήμερα μια επιστολή ενός επιφανούς Έλληνα της ομογένειας, η οποία απευθύνεται στο Ινστιτούτο «Harvard» και αφορά την έναρξη ενός προγράμματος σεμιναρίων-συζητήσεων με θέμα τον «Επανασχεδιασμό της Ευρώπης».

Κύριος ομιλητής ως επισκέπτης καθηγητής ο ΓΑΠ!!!

Το Harvard School Institute of Politics, το Ινστιτούτο, το οποίο φέρει το όνομα του John F. Kennedy, τελικά αποδεικνύεται πολύ μικρότερο της φήμης του, ειδικότερα στην ποιότητα πλέον των παρεχομένων υπηρεσιών του, σεμιναρίων-συζητήσεων.

Ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ένας ΑΠΟ τους 100 μεγαλύτερους «στοχαστές» της Ανθρωπότητας (!!!), εκτελεί χρέη επισκέπτη καθηγητή στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Harvard, αντικείμενο της «επίσκεψής» του, ένα πρόγραμμα διαλέξεων-συζητήσεων με φοιτητές του Ινστιτούτου, για το πώς αυτή την φορά, θα «σώσει» την ΕΥΡΩΠΗ.

Αφού «έσωσε» την Ελλάδα, τώρα τον προετοιμάζουν πυρετωδώς οι Αμερικανοί, για την σωτηρία της Ευρώπης.

Αυτή την εβδομάδα, δε θα μπορέσει να παραστεί ο ίδιος στη διάλεξη, οπότε το κενό του θα το αναπληρώσει ο πρώην υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο κ. Παύλος Γερουλάνος.

Άλλωστε, ο πρώην πρωθυπουργός έχει εμπιστοσύνη στον κ. Γερουλάνο. !!!

Είναι προφανές και πέραν πάσης πλέον αμφιβολίας ότι ο ΓΑΠ έπαιξε τον ρόλο του «Δούρειου ίππου» για την άλωση της Ευρώπης, και ειδικότερα της διάλυσης της Ευρωζώνης, η οποία αποτελεί και τον βασικό «ανταγωνιστή» του Αμερικανικού δολαρίου στην παγκόσμια αγορά.

Σε αυτόν τον πόλεμο μέχρις εσχάτων του Ευρώ και του δολαρίου, ο ΓΑΠ ήταν ο «κρίσιμος παράγων», χρησιμοποίησε την χώρα του (την Ελλάδα !!!) ως «πολιορκητικό κριό» στην κατάρρευση της Ευρωζώνης, χωρίς δισταγμό και «τσίπα», παραποιώντας οικονομικά στοιχεία, προκηρύσσοντας αμφιλεγόμενα δημοψηφίσματα, διαρρέοντας «κρίσιμες» πληροφορίες, σε οικονομικά κέντρα του εξωτερικού κυρίως, υπογράφοντας «μνημόνια» τα οποία οι ίδιοι (ΔΝΤ) γνώριζαν ότι δεν οδηγούσαν πουθενά, οδηγώντας την χώρα σε χρεοκοπία και στο ΔΝΤ, μόνον και μόνον διότι αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα στην Ευρωζώνη και εξυπηρετούσε σχεδιασμούς αλλότριους του Εθνικού συμφέροντος της χώρας.

Συνέχεια ΕΔΩ!

Πηγή

2 comments

 1. oudiseia

  Ρε φίλε Μουσαίε με όλη μου την εκτίμηση και πολύ φιλικά θα ήθελα να σου πω ότι καλό είναι να προσέχουμε τι τύπου “κατεστημένες σκέψεις-αντιλήψεις” αναρτούμε και αναμεταδίδουμε.

  Λες:”Είναι προφανές και πέραν πάσης πλέον αμφιβολίας ότι ο ΓΑΠ έπαιξε τον ρόλο του «Δούρειου ίππου» για την άλωση της Ευρώπης, και ειδικότερα της διάλυσης της Ευρωζώνης, η οποία αποτελεί και τον βασικό «ανταγωνιστή» του Αμερικανικού δολαρίου στην παγκόσμια αγορά.”
  Αυτά σίγουρα είναι το προφανές…
  Και σε ερωτώ!
  Ακόμα στο δίπολο είσαι;
  Αμερική-Ευρώπη;….Πασοκ-ΝΔ; Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός;;;

  Οι τοκογλύφοι δεν έχουν ούτε εθνικότητα, ούτε χώρα. Αυτά τα αγοράζουν…
  Ποιοι είναι πίσω από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ;
  Μήπως είναι οι ίδιοι;

  Με εκτίμηση,

  ένας φίλος.

  1. Νέας

   Αγαπητέ φίλε καλημέρα, το άρθρο αυτό δεν το γράψαμε εμείς αλλά ο Αδαλής Γεώργιος και γιαυτό και δεν έχει δημοσιευθεί ολόκληρο(!) αλλά με παραπομπή “ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ”. Εμείς προσωπικά δεν την ενστερνιζόμαστε την άποψη αυτή που εκφράζει ο συγγραφέας του άρθρου και συμφωνούμε μαζί σου. Το ότι βλέπεις άρθρα άλλων στην ιστοσελίδα μας δεν σημαίνει ότι εκφράζουν τις απόψεις μας 100% εξάλλου στο συγκεκριμένο άρθρο θέλαμε να τονίσουμε αυτό που λέει το άρθρο δηλαδή το γράμμα που απέστειλε ο ομογενείς ακαδημαϊκός στο Πανεπιστήμιο Harvard! Σε άρθρα άλλων εαν θέλουμε να εκφράσουμε κάτι το κάνουμε με την χρήση της λέξης “Σημείωση=”.. Η άποψη η δική μας, (όπως φαίνεται και από τα δικά μας άρθρα) σε αυτή την σελίδα είναι ότι πίσω από όλα τα “δίπολα” όπως αυτά που αναφέρεις είναι τα ίδια άτομα ή συμφέροντα και στο μόνο πράγμα που συνεισφέρουν είναι να χωρίζουν τους Έλληνες πολίτες σε αντιπαλόμενα στρατόπεδα γιαυτό και πρέπει να αποφεύγονται..

   Αλλά προσοχή μπορεί σε κάποιο άρθρο ή βίντεο (συμβαίνει συχνά) να μην συμφωνούμε με τον παραγωγό ή συγγραφέα και συνήθως το σημειώνουμε στις παρατηρήσεις μας.. Αλλά για να το αναρτήσουμε σημαίνει ότι το βίντεο ή άρθρο αυτό έχει πράγματα σωστά κατά την άποψή μας να προσφέρει (παρά τα σκοτεινά σημεία).. Όλα θα πρέπει να φιλτράρονται και να κρίνονται ορθολογικά και με χρήση της προσωπικής έρευνας και αποκτειθήσας γνώσης πάνω στο εκάστοτε θέμα..

   Συμφωνούμε σε αυτά που γράφεις, οι τοκογλύφοι (αλλά και οι μεγαλοεπενδυτές ή πολυεθνικές) δεν έχουν ούτε εθνικότητα, ούτε χώρα, ούτε ήθος αλλά το κυριότερο ούτε πατρίδα, όλα αυτά τα ιδανικά συγκεντρώνονται γιαυτούς γύρω από ένα χαρτί δίχως αξία το χρήμα και αυτή τους η αδηφαγία θα τους οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην ίδια τους την καταστροφή…

   Ευχαριστούμε για το σχόλιο και μην διστάζεις να ξαναγράψεις, εξάλλου είναι ο μόνος τρόπος για να αυτοβελτιωνόμαστε συνεχώς…

   Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο..

Leave a Reply