«

»

Mar 14

Γρίπη των χοίρων: γενική ενημέρωση – εμβολιασμός ή αποχή;

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ Η΄ (ΑΗ1Ν1), ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ, Η ΑΓΝΟΙΑ Η΄ Η ΕΛΛΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΠΑΝΙΚΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ!!!

ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:

Α) ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
Β) ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ).
Γ) ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ.
Δ) ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Α) ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΟΣΟΥ. ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΡΙΠΗΣ ΧΟΙΡΩΝ, ΓΡΙΠΗΣ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΓΡΙΠΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΙΟΣ.

Β) ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ 1918 ΚΑΙ ΤΟ 1976 ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Ο ΙΟΣ ΤΟΥ 1918 ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ!!!

ΤΟ 1976 Ο ΙΔΙΟΣ ΙΟΣ ΑΗ1Ν1 ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΪ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕ 200 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΡΝΤ, ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ, ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΟΜΩΣ! ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗΣ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΗ Κ.Α. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ 30 ΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500.000.000$!!!

Γ) Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ Η΄ ΦΙΛΗΜΑ Η΄ ΑΛΛΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Η΄ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΣΟ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΟΠΩΣΗ, ΒΗΧΑΣ, ΠΥΡΕΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΡΟΗ, ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ, ΔΙΑΡΡΟΙΑ, ΕΜΕΤΟΙ Κ.Α. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΚΑΛΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΥΓΡΑ – ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ. ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ.

Δ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΡΑΣΗ, Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΣΩΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 60% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ, ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 35-40% ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 0,2% ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

Α) ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ. 

Β) ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ Η ΣΠΟΥΔΗ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ!!! ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΠΙΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!!! ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΜΟΝΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΑΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!!! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 1976 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ; ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ; ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΥΜΑΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΕΙΔΩΜΕΝ! 

– ΙΑΣΩΝ

 


ΠΗΓΕΣ:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=12128&subid=2&pubid=5242855
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=986370
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=15/08/2009&id=73323
http://www.keel.org.gr/keelpno/2009/id994/diakomidi_ekav.pdf
http://www.gsee.gr/userfiles/file/2009_NEWS_KEIMENA/gripi_xoiron%20.pdf
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1042983&rss=yes
http://www.mailonsunday.co.uk/news/article-1206807/Swine-flu-jab-link-killer-nerve-disease-
Leaked-letter-reveals-concern-neurologists-25-deaths-America.html

Leave a Reply