«

»

Oct 19

Για ακόμη μια φορά από άλλον Έλληνα εφευρέτη παραγωγή Ηλεκτρικού Ρεύματος από Νερό..

 Σχόλιο από Έλλην και Χάος:

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ – ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (RESONANCE) – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ!!!

Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία σχετικά με την εφεύρεση του ερευνητή Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το νερό παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΝΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ , ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΑΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

petros-zografos-1 petros-zografos-2

Σε νέες αποκαλύψεις και λεπτομέρειες, για τη λειτουργία της συσκευής που παράγει ρεύμα χρησιμοποιώντας ως «καύσιμο» το νερό, προέβη ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, υπό τα βλέμματα ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Σε νέα ζωντανή επίδειξη, η συσκευή παρείχε με επιτυχία ποσότητα ρεύματος ικανή να τροφοδοτήσει μια σειρά οικιακών συσκευών.

Με την εφεύρεσή του ο κ. Ζωγράφος κατάφερε να τροφοδοτήσει συσκευές με 240 βολτ (Volt) για αρκετό καιρό χρησιμοποιώντας «αθώο» νεράκι. Συγκεκριμένα έθεσε σε λειτουργία ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ενώ προέβη σε μετρήσεις με αμπερόμετρο, αφήνοντας άφωνους τους παριστάμενους με τις επιδόσεις της συσκευής του.

Επιστήμονες, που παρακολούθησαν την επίδειξη, απηύθυναν ερωτήσεις στον εφευρέτη και «Απομένει ακόμα να δούμε αν είναι όνειρο ή πραγματικότητα», σχολίασε ο Παναγιώτης Φιλντίσης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών πιστοποίησαν ότι θα πρέπει άμεσα – όπως και θα γίνει – να υπάρξει παρουσίαση σε επιστημονικά περιοδικά και στην ακαδημαϊκή κοινότητα προκειμένου η εφεύρεση να γίνει αποδεκτή. Υπήρξε μάλιστα ενδιαφέρον από τον ξένο Τύπο και συγκεκριμένα από μεγάλο αρχιτεκτονικό περιοδικό της Βοστώνης, με την εκδότριά του να παρευρίσκεται στο πάνελ.

«Απομένει ακόμα να δούμε αν είναι όνειρο ή πραγματικότητα», σχολίασε ο Παναγιώτης Φιλντίσης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, ο οποίος παρέλαβε στον αέρα της εκπομπής από τον Πέτρο Ζωγράφο την αρχή λειτουργίας της συσκευής και άλλα κρίσιμα επιστημονικά στοιχεία, ώστε να ξεκινήσει και επίσημα ο διάλογος.

Όπως ανέφερε ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, ο ίδιος και η επιστημονική του ομάδα έχουν καταβάλει πολλές προσπάθειες ανάδειξης και διάδοσης της συσκευής, τόσο σε συνεργασία με το ελληνικό κράτος όσο και με επιχειρηματίες. Όμως, πάντα την τελευταία στιγμή κάτι συνέβαινε και, όπως εκτιμά, με «άνωθεν» παρεμβάσεις μεγάλων συμφερόντων οι συνεργασίες αυτές διακόπτονταν.

Η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από εναλλακτικές, «καθαρές» πηγές αποτελεί πεδίο έρευνας παγκοσμίως εδώ και αρκετές δεκαετίες, καθώς οι πιο δημοφιλείς μέθοδοι -πετρέλαιο, λιγνίτης- είναι κοστοβόρες και περιβαλλοντικά επιζήμιες. Η ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών (όπως είναι τα φωτοβολταϊκά, οι ανεμογεννήτριες και τα υδροηλεκτρικά φράγματα) δεν είναι επαρκής και το κόστος τους καθιστά απαγορευτική τη μαζική τους χρήση…

Παρακολουθήστε την εκπομπή της προηγούμενης Πέμπτης, όπου έγινε η πρώτη παρουσίαση της εφεύρεσης

Πατήστε εδώ για να δείτε ρεπορτάζ και συνεντεύξεις του zougla.gr για τη σημαντική ανακάλυψη

petros-zografos-220volt-from-water

 

Την ερχόμενη Πέμπτη 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί και νέα έκτακτη εκπομπή με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.zougla.gr/greece/article/oniro-i-pragmatikotita

Αρχικά το είδαμε εδώ: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/10/resonance.html

 

1 comment

  1. Naias

    Η επίσημη σελίδα της εφεύρεσης :
    http://www.hellagen.gr

    Ομάδα Διαδικτυακής Υποστήριξης Πέτρου Ζωγράφου:
    http://www.facebook.com/watertopower

Leave a Reply